با اینکه سه شنبه ها روز آفمه و باید راحت ترین روز هفته برام باشه و هیچ دغدغه ای نداشته باشم ولی تمام کارهای هفته ی پیش رو رو از سه شنبه هر هفته استارت می زنم یعنی چی..؟ یعنی به اندازه ی یک هفته کار عقب مونده انجام میدم و به اندازه ی یک هفته ی پیش رو کارهای پیش بینی شده انجام میدم یکی از اون کارهای پیش بینی شده غذا درست کردنه غذا فریض می کنم تا در طول هفته با اون حجم از خستگی درگیر غذا درست کردن نشم البته فقط غذا نیستا تمام کارهایی که باید در طول یک هفته انجام بشه و نیاز این هفته ست رو برنامه ریزی می کنم سه شنبه ها انجام میدم اونایی که نیازه توی تایم اداری انجام بشه صبح ها و اونایی که به تایم اداری نیازی نداره عصرها انجامش میدم ولی خدا وکیلی هیچ وقت فکر نمی کردم کارم طوری باشه که مجبور شم وسط هفته آف باشم و هر هفته توی یه روز مشخص برای یک هفته غذا درست بکنم غذاهایی که طول عمرشون زیاده و میشه یک هفته ازشون استفاده کرد ولی دنیا پر از تجربه ست و ما با انتخاب هایی که می کنیم این تجربیات رو وارد صندوقچه ی عمرمون می کنیم مطمئنا اگه انتخابی نباشه تجربه ای هم پیدا نمی کنیم همش که خوب نیست بعضی از این تجربه ها تلخ و گزنده ست ولی بعضی هاشون خوب و دلچسبه هر دو حالتش نیاز هر آدمیه تلخیهاش پله میشن برای عبرت گرفتن و تکرار نکردن و خوبی هاش ، خوبی هاست دیگه برای لذت بردن و آروم و بدون دغدغه زندکی کردن..
فقط اینو بدون که آدم ها چوب انتخابشون رو میخورن انتخابت که عالی باشه بهترین چوب رو میخوری و یک عمر عالی زندگی می کنی..
.
.
.
😉😉🫠🫠😉😉